Compte corrent: BBVA ES34-0182-9741-4902-0002-4252

FES CLUB, FES PALAU, FES-TE SOCI !

El Club Handbol Palautordera és una entitat sense afany de lucre i que treballa per fomentar una sèrie de valors entre el jovent del poble, mitjançant la pràctica de l’esport grupal com és el cas de l’handbol.
El sosteniment econòmic del club es fa a través de subvencions públiques, aportacions econòmiques d’empreses i també a base de les quotes dels socis del club.
Fer-se soci del club significa creure en els valors i principis del club i ajudar-lo a que pugui ser realitzant la seva feina integradora i engrescadora.
Necessitem el suport dels socis per a seguir vius i poder seguir oferint un espai de diversió i treball per als centenars de jugadors i jugadores del club.
El club, com fa cada any, fa un esforç per ajustar al màxim la quantia de les quotes anuals, per a que siguin assequibles per a totes les butxaques. La quota normal és de 45€ anuals i la quota per majors de 60 anys és de 20€ a l’any.
Sabem que el país està travessant una crisi molt forta i és per això precisament que ara més que mai, necessitem la vostra ajuda.

COM FER-SE SOCI:

1.- Emplena el formulari web, clicant AQUÍ

2.- Imprimeix i emplena la següent fitxa i entrega-la al bar del club: