Actualitat i notícies

En Davis i en Cañe, campions d’Europa!

Des d’aquí volem retre un merescut homenatge a dos amics i dos dels ex-jugadors més ilustresdel Palau: en Joan Cañellas i en David Davis.

Aquest diumenge s’han proclamat campions d’Europa amb el Vardar d’Skopje de Macedònia.

En Cañe ha aconseguit la seva primera champions, després de sis participacions en Final Four.

En Davis la quarta champions! tres com a jugador amb el Ciudad Real i aquesta última com a segon entrenador. El fet d’aconseguir copes d’Europa com a jugador i com a entrenador, només ha estat aconseguit per un altre monstre de l’handbol mundial com és en Talant Dujshebaev.

Joan Cañellas Reixach 🏆      David Davis  🏆🏆🏆🏆

Tots els jugadors/es del Palau s’enmirallen en vosaltres i sou els seus ídols. Sou un gran exemple a seguir: per la vostra qualitat com a esportistes, però sobretot, per la vosta inmensa qualitat humana, la vostra honestitat, la modèstia i pel vostre esperit de sacrifici en benefici del grup.

No volem oblidar-nos d’un altre palauenc i ex-jugador del club, que treballa a l’ombra i que no acostuma a sortir als diaris i no és ni més ni menys que en Marcel Pagliotta, el representant de’n Davis i en Cañe.

 

Moltes gràcies per ser com sou, moltes gràcies per representar el club allà on aneu i moltes felicitats pels èxits aconseguits.

VISCA EN CAÑE!!!  VISCA EN DAVIS!!!  VISCA EL PALAU!!!

Related Posts:

  • No Related Posts

Leave a Reply