Actualitat i notícies

12è Torneig Interescolar Fènix

Apreciats  pares i mares,

ja tenim la 12a. edició del Torneig Interescolar Fènix del Baix Montseny aquí. Els vostres fills/es realitzaran sessions d’handbol en les seves hores d’educació física a l’escola en les properes setmanes per tal de donar opció a tothom qui vulgui a participar en el Torneig Interescolar Fènix Baix Montseny.

El torneig Fènix, organitzat per el Club Handbol Palautordera, es realitza el dia 11 de Juny , a partir de les 9:30h, al pavelló  de Santa Maria de Palautordera i dura fins les 15:00h. En el torneig  hi participen nens i nenes de la zona del Baix Montseny representant els seus respectius centres educatius. Les diferents escoles juguen entre si adaptant les categories als cursos corresponents (p5 i 1r 2n, 3r, 4rt, 5è, 6è  de primària).

CLICA AQUÍ PEL FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

La inscripció és gratuïta i durant el torneig es repartiran diferents obsequis i una samarreta per cada participant. A part dels partits de mini handbol es realitzaran activitats de lleure obertes a tothom (jocs, concursos, inflables…).

Cada grup de nens tindrà un monitor responsable.

Desitgem poder comptar amb tots vosaltres  el dia  11 de Juny  al Pavelló Municipal de Sta. Mª de Palautordera a partir de les 9:30

 

 

Related Posts:

  • No Related Posts

Leave a Reply